2022: Mérföldkő a Buda Labor Kft. életében

2022-ben a Buda Labor Kft. újabb jeles eseménnyel gazdagodott, amely nem csak cégünk, de az egész hazai egészségügyi szektor számára is mérföldkő. Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt évben jelentős projekt keretein belül összesen 15 darab Liaison XL analizátor telepítését végeztük el Magyarország különböző részein.

Ez a nagyszabású vállalkozás az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) által kiírt SARS-CoV-2 ellenanyag szűrési pályázat kapcsán jött létre. A sikeres pályázat elnyerése után a kihívás nem volt kisebb: 15 különböző kórházi laboratóriumban kellett helyszíni telepítést végeznünk. Ez a projekt nem csak a technológiai innovációra való törekvésünket mutatja, de azt is, milyen mélyen elkötelezettek vagyunk a hazai egészségügyi szektor támogatása iránt.

A Liaison XL analizátorok kiváló pontossággal és gyorsasággal képesek az ellenanyag-szűrésre, amely az aktuális globális helyzetben kiemelten fontos. Ezekkel a berendezésekkel nem csak a diagnosztikai folyamatok hatékonyságát növeljük, de hozzájárulunk a páciensek gyorsabb és precízebb ellátásához is.

Köszönjük, hogy velünk tartanak ezen az úton, és biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben további hasonló mérföldköveket érünk el együtt. A Buda Labor Kft. továbbra is azon dolgozik, hogy a legjobb diagnosztikai megoldásokkal segítse a magyar egészségügyet.