Partnereink

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a partnereinket, akikkel együttműködésben dolgozunk. Ezen szoros kapcsolatok révén biztosítjuk ügyfeleink számára a legmagasabb minőségű termékeket és szolgáltatásokat.

Diasorin

A DiaSorin egy vezető nemzetközi vállalat, amely in vitro diagnosztikai orvosi eszközöket és technológiákat fejleszt és gyárt. Főként immunológiai és molekuláris diagnosztikai termékekre koncentrálnak, segítve a laboratóriumoknak és klinikáknak a betegségek pontos és gyors diagnosztizálásában.

Omega Diagnostics

Az Omega Diagnostics egy vezető diagnosztikai vállalat, amely specializálódott az allergia tesztelésre, autoimmun betegségek diagnosztizálására és fertőző betegségek kimutatására. A vállalat folyamatosan kutat és fejleszt innovatív megoldásokat a gyors és pontos diagnózis érdekében, ezzel elősegítve az egészségügyi szakemberek munkáját és a páciensek gyorsabb gyógyulását.

DiaSource

A DiaSource ImmunoAssays egy biotechnológiai vállalat, amely specializálódott in vitro diagnosztikai (IVD) termékek fejlesztésére, gyártására és forgalmazására. Főként endokrinológiai, fertőző betegségek és autoimmun állapotok terén kínálnak széleskörű teszteket és immunoassay megoldásokat, elősegítve a laboratóriumok precíz és megbízható diagnosztikai eredményeit.

Beckman Coulter

A Beckman Coulter egy nemzetközileg elismert biotechnológiai vállalat, amely innovatív laboratóriumi eszközöket és diagnosztikai megoldásokat kínál a klinikai laboratóriumok számára. Széleskörű termékpalettájuk magában foglalja a hematológiai, immunoassay, molekuláris diagnosztikai és egyéb eszközöket, amelyek a betegellátás javítására és az orvosi kutatás előmozdítására irányulnak.

Izotóp Intézet

Az Izotóp Intézet, melyet az Országos Atomenergia Bizottság alapított 1959-ben és később a Magyar Tudományos Akadémiához csatlakozott, 1964 óta foglalkozik radioaktív izotópok gyártásával. Több évtizedes működése során az intézet Magyarország vezető radioizotóp kutató, fejlesztő és gyártó központjává nőtte ki magát. 1993 óta pedig a radiogyógyszer, immunoassay, molekuláris biológia és sugártechnika területeken, mint Izotóp Intézet Kft., folytatja tevékenységét.

Randox

A Randox egy globális vezető az egészségügyi diagnosztika területén. A vállalat széles választékban kínál innovatív megoldásokat, melyek magukban foglalják a klinikai laboratóriumi diagnosztikai eszközöket, kémiai és immunkémiai reagenseket, valamint minőségellenőrzési termékeket. A Randox célja, hogy hozzájáruljon a betegellátás javulásához a világszerte történő precíz és megbízható diagnosztikai megoldások révén. Az általuk kínált termékek és szolgáltatások elősegítik a korai diagnózist, megelőzést és betegségmenedzsmentet.

FOODTEST.HU Ételintolerancia Központ

FOODTEST.HU Ételintolerancia Központ a legmodernebb laboratóriumi technológiákat alkalmazza az ételintolerancia vizsgálatok területén. A központ fehérjechip alapú módszert használ, mely lehetővé teszi a szervezet ételekkel és összetevőkkel szembeni specifikus reakcióinak gyors és pontos meghatározását. Ezen technológia segítségével az egyének megtudhatják, milyen élelmiszerek okozhatnak számukra nemkívánatos reakciókat, így segítve a megfelelő étrend kialakításában és az egészségi állapot optimalizálásában. A FOODTEST.HU Központ szakértelme és innovatív megközelítése garantálja az eredmények megbízhatóságát és a vizsgálatok magas színvonalát.

Thermo Fisher Scientific

A Thermo Fisher Scientific egy világvezető vállalat az élettudományi szolgáltatások terén, amely arra törekszik, hogy az embereket egészségesebbé tegye, a környezetet tisztábbá, és segítse a társadalom tudományos kutatásait. Innovatív technológiáik és megoldásaik segítségével hozzájárulnak a kutatás, diagnosztika és gyógyszeres kezelések fejlődéséhez.

2024 Buda Labor Kft.