Reagens forgalmazás

Forgalmazott tesztjeink

A Buda Labor Kft. arra törekszik, hogy az immunkémia területén teljes körű, magas színvonalú megoldásokat kínáljon Megrendelői részére. Kiemelt fontosságúnak tartjuk az egyéni igények teljesítését, ezért külföldi és hazai beszállító partnereinkkel szorosan együttműködve eseti és folyamatos megrendeléseket, valamint speciális kéréseket is készséggel teljesítünk.

LIAISON termékcsalád

A LIAISON termékcsalád, beleértve a LIAISON és LIAISON XL készülékeket, egyedülállóan széles termékpalettát kínál.

A termékskála tumormarker, hormon, autoimmun és infektológia-vizsgálatokhoz nyújt modern és hatékony megoldásokat.

Büszkék vagyunk arra, hogy a DiaSorin piaci vezető a D vitamin mérések terén, és a termékpalettája kimagaslóan széles választékot nyújt az infektológiai automatizált mérésekben is. Folyamatos innovációval bővül a termékcsalád, így a tesztek száma már meghaladja a százat, beleértve az újonnan bevezetett széklet teszteket is.

in vitro izotópdiagnosztika

Nem csak reagensekkel, hanem a hozzájuk szükséges technikai háttérrel is állunk ügyfeleink rendelkezésére. A forgalmazott reagenseink palettáján az in vitro izotópdiagnosztikai készletek is helyet kapnak, melyekhez egyedi módon készülék háttér biztosítására is lehetőséget kínálunk.

Képviseletünk kiterjed az in vitro izotópdiagnosztikai szegmensben a DiaSorin és a Beckman Coulter gyártókra. Mint kizárólagos forgalmazók, prioritást élvezünk ezen márkák terjesztésében. Továbbá garantáljuk az Izotóp intézet, Diasource, Thermo Fisher in vitro izotópdiagnosztikai gyártók termékeinek hazai elérhetőségét, biztosítva ezzel az Önök számára a legkiválóbb termékeket.

2024 Buda Labor Kft.