Új designben a Diasorin termékek

Tisztelt Partnerünk!

 

Örömmel osztjuk meg Önnel, a Buda Labor Kft által Magyarországon képviselt Diasorin vállalat rebranding folyamatával kapcsolatos újdonságokat.

Ahogyan azt már bizonyára tudja, a Diasorin elkötelezettsége az innováció és a kiváló diagnosztika iránt továbbra is töretlen. Ennek jegyében egy átfogó arculatváltási stratégiát valósít meg, amely az új, egységes Diasorin márkát tükrözi.

Hamarosan az új márkaelemek megjelennek a termékek csomagolásán is. Az új csomagolás tartalmazni fogja az új logót és a frissített márkaelemeket. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a változás kizárólag esztétikai jellegű, és nem befolyásolja a termékek azonosíthatóságát, a jogi gyártót, a teljesítményt vagy a minőségügyi megfelelést. Immundiagnosztikai termékvonalunk csomagolása ebben a hónapban kezdi meg az átállást az új arculatra, amint az alább látható:

A csomagolás specifikációi, beleértve a méreteket, formát és a dobozok teljes kialakítását, változatlanok maradnak. Ez biztosítja, hogy rendeléseik beszerzési, logisztikai és tárolási folyamatai zökkenőmentesen folytatódhassanak, anélkül, hogy bármilyen módosításra lenne szükség.

Biztosítjuk Önöket, hogy termékeink tartalma, beleértve a diagnosztikai reagenseket és anyagokat, továbbra is megfelel a magas színvonalunknak. Az új csomagolás nem befolyásolja termékeink funkcionalitását vagy megbízhatóságát.

 

Üdvözlettel:

Buda Labor Kft csapata

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük